Mijn eigen kleine wilde zwaan

De nieuwe collectie van Eva Mouton, zalig - zoals altijd.

Ik verwerkte eerst de zwanenstof, tot nu toe mijn alltime favorite. Om het geheel te breken maakte ik van het projectje een samenwerking tussen de zwanen en de monochromes scales van Bambiblauw. Het ideale patroontje hiervoor vond ik in het boek stof voor durf het zelvers 3. De gouden kaft waard, er hangen nog een paar post-its als to-do projecten.

Met de grafische trui kon ik de verschillende stoffen combineren. En wat bij dochterlief hier zo in de smaak valt, zijn absoluut de zakjes. Ligt het aan de leeftijd? Ze kan niet meer zonder zakjes! Elke keer ik haar aankleed volgt steevast de vraag "zakjes???" Haar handjes zitten dus vanaf nu altijd veilig en warm weggestopt.

Omdat je voor het deel van het achterpand met de mouwen niet zo heel veel stof nodig hebt, kon ik (juij!) een setje maken door van de overgebleven monochromes scales een oliverbroekje te maken, toevallig ook een project van Griet (Emma&Mona) en Annick (MinnieMie). Ik gebruikte een oranje touwtje in de heupboord om het wit-zwart wat te breken.


Mijn vrolijk rondhuppelende wilde zwaantje, heb ik voor deze ene keer toch maar eens mooi stil op een stoeltje gekregen. Je ziet haar zo afvragen waarom en wat ik van plan ben (zit ik op straf? ;-D).


Heel blij met haar zakjes!"Lach nog eens naar mama." ... :-)


Terwijl ik de hele tijd tijdens het naaien door in de veronderstelling was dat de monochromes scales het water was waar de zwanen op dreven, kwam het Lief twijfel zaaien door te zeggen dat het net veren waren. Na het nemen van de foto's moet ik hem misschien wel gelijk geven (in alle stilte dan, niet luidop :-D).

Reacties

  1. Heb je een foto van de rug? Ik wou een grafische maken met die u-tjes (jaja beroepsmisvorming van een juf 1e leerjaar die er eindeloze schrijflijntjes in ziet) maar twijfel of die mooi vallen op de rug 😥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je een foto van de rug? Ik wou een grafische maken met die u-tjes (jaja beroepsmisvorming van een juf 1e leerjaar die er eindeloze schrijflijntjes in ziet) maar twijfel of die mooi vallen op de rug 😥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, zo mooi! Toffe blog ook, die ik zal volgen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wij brengen de zomer alvast in de kleerkast

De veelzijdige ISA

BLOGTOUR super-Toto