BLOGTOUR bobbieshort

Of er iemand haar nieuw patroon wou testen vroeg Iris (Oekeboeleke) zich af. "Jaaaaa!" dacht ik. Ik had al eerder een (gratis!) patroon van Iris getest, de leuke Lucyjurk. En dit zou het perfecte begin zijn van een nieuwe naaiperiode. Ik heb omwille van een operatie even de pauzeknop moeten induwen en terug op gang komen bleek niet zo makkelijk. Nu had ik een deadline - remember? Me & deadlines? Perfect!

Foto's van de Bobbieshort had ik al voorbij zien komen op de sociale media. Een hele leuke short met 3 verschillende beenopties, al dan niet aan te vullen met ruffles aan de zakken.

Ik maakte de eerste proefversie in een 'confettikatoentje', hopend op nog een dagje goed weer... ijdele hoop waarschijnlijk. Al waren de weergoden ons wel goed gezind en gaven ze ons nog zon tussen de regenbuien door voor wat foto's.
Ik gebruikte de versie met de gerimpelde pijpjes en voegde ruffles toe aan de zakken. De pasvorm is perfect!


De 2e short werd er eentje in een fijn ribstofje. Ideaal voor herfst en winter. Ik zie oranje knie- of broekkousen en een oranje gebreid pulletje. Nu alleen de rest van de tenue nog shoppen/maken, dus voor de foto's werd het donkerblauw.Dochterlief had er zin in... :-)Voor deze foto's en styling wil ik trouwens dochter nr 1 bedanken. Omdat alles zelf doen nog niet lukt, heb ik deze taken gedelegeerd. Ze is geslaagd vind ik, en aangenomen 😊.

Dit gratis patroon met perfecte fit en ontelbare mogelijkheden qua stofkeuze en fantasietjes is hier te vinden in de maten 80 tot 122.


Willen jullie meer variaties van dit patroon zien, ga dan zeker kijken bij de medeblogsters.


Zaterdag 9 september
 Smospotten&snoesjes ♥ Two Owlettes

Zondag 10 september


Dinsdag 12 september

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wij brengen de zomer alvast in de kleerkast

De veelzijdige ISA

BLOGTOUR super-Toto